Libri Histori E Avancuar - ldaavidlivernna.ml

lal t e myzeqes shtegtimi i madh i tyre drejt brigjeve - bravo jovan per shkrimin qe kujton te kaluaren e lavdishme me shume se shqiptare ortodokse ata jane arumune te ardhur para 150 viteve por para 3 oreve kalova aty nga bashtova per ne kryevidh kisha 15 vite qe skisha kaluar dhe po te them qe skenderbeu do te ndjehej i fyer qe rruga ka mbetur ashtu me balte dhe e pa shtruar per 2000 vite qe nga koha e romakeve dhe me siguri skenderbeu do